NEJ JAG VILL INTE!

Jag vill verkligen inte tillbaka till nian! Det känns som att väldigt många går och väntar på någon som jag lämnat bakom mig. JAG VILL INTE VARA DEN JAG VAR I NIAN! Är det jättesvårt att förstå? Jag vill inte tillbaka till någonting, verkligen inte. Jag hatade nian, jag hatar den jag var i nian. Faktiskt, jag vill inte ha några toalettsamtal eller en familj i sexmannarummet på plan 3. Det är över. Det blir inte som förut.
Ja, jag är tjockare nu. Men det kan ju vara för att jag äter nu för tiden? 

Faktum är att jag har till och med vuxit i från HP, sure jag kommer alltid älskar allt det där. Men jag vet inte om jag vill lägga ner mer tid på det. Jag vet inte alls vad jag vill, eller jo det vet jag visst och det var just det. För det jag vill är omöjligt. Helt omöjligt. Jag tror inte jag ens ska försöka komma på nästa konvent. Jag är redan så mycket utanför. För mycket utanför.

Och sen hundra andra saker...
Som att vissa av mina kompisar är ganska tröga och inte förstår vad jag säger? Är det jättesvårt att förstå vad "TA INTE!" betyder? Eller "Nej", "Jag vill inte prata om det" osv.

Jag gillar dig och du hatar mig, great.


partYbrudar!

Igår/Idag umgicks jag med väldigt trevliga flickor som gjorde livet väldigt roligt att leva just då och nu med faktiskt. 
Vi var snyggast!
Vi var coolast!
Vi var bäst!
Och du tror att jag inte talar sanning? Släng dig i väggen! Det finns ingen som är häftigare, ingen!

Detaljer är hemliga, hehehe. Julias säng låter mycket :D
 PUSS! <3

idag är en bra dag.

Jag känner mig så fin. Det är verkligen fint idag.
UNNABUNNA, JULLEBULLE OCH JÉNIFERR!!! <3 OCH KIIIKII!!!!! <333333333

dock några smärre missöden idag, såsom gräl med familjen.

Inte som förut?

Musik: Jones och Giftet - Ögon. <3

Idag var en sån där dag när man bara fylls av ångest för ingenting och verkligen inte orkar gå till skolan och älskar sjukanmälan. Men kämpar ändå. "Visst har jag suttit här gör länge, men du har ingen rätt att bedöma hur jag mår" Jag borde ta till mig av det där och inte försöka få alla människors förtroende hela tiden. Det är bara att inse att man inte passar bland alla. Men jag brukar faktiskt kunna läsa de flesta ganska bra och anpassa mig, det blir lättast så. Men det finns några som jag inte förstår mig på och det är så frustrerande för jag vill bara hjälpa till. Jag mår mycket bättre själv om jag bara kan hjälpa andra och ingen frågar hur jag mår för då slipper jag tänka på det. Det är precis som jag brukar svara, "jag mår", för det är verkligen så. Jag mår helst bara. Varken bra eller dåligt. Det är mycket lättare så. Jag vill inte tänka på mig för då fastnar jag bara i svarta hål, jag vill hjälpa alla andra och hålla mig fokuserad. Det blir så mycket lättare på det viset.
Jag borde sluta lita på folk tror jag, för då skulle jag inte prata om hur jag mår och inte tänka på det. Jag måste börja ta den enkla vägen hela tiden.

Sen så har jag satt upp en livsmål, framtidsmål eller vad jag nu ska kalla det. Jag är ju ganska klen, klarar knappt en armhävning. Men idag bestämde jag att när jag fyller arton (om ca. 2 år) ska jag klara att göra armhävningar med klappa mellan varje :D Wish me luck <3

Underbar, underbarare, underbarast?

Igår var jag på bio med nio underbara flickor och såg världens mest underbara film och världens mest underbara Carlisle <3
Det var underbart, så underbart. 

Nu ska jag till skolan för vi börjar sent och det är skönt :D

Värt inlägg, jag vet.

ditt huvud faller av om du står kvar.

För jag är så arg. Arg och besviken. Kär och patetisk. Nej. jag är inte kär förresten. Bara lite besatt. Det är ju roligt det också.
Jag, Julia och Jennifer (det enda sättet för mig att passa in 8D) behöver utekväll och gå vidare, väldigt snart.

Idag så träffade jag människor för det var ju träff fast jag var väldigt asocial, trött som satan. Sen vågade jag inte säga så mycket heller, rädd för att göra bort mig. Så brukar det inte vara men jag kände mig väldigt osäker idag. Vet inte varför. 
Det känns väldigt konstigt att säga men jag tror att jag har vuxit ifrån träffarna lite grann, som om jag utvecklats och inte passar in där längre. Den jag var då (och blir när jag träffar dem) är inte den jag vill vara. Verkligen inte.

Jag vill bara berätta för dig att jag tycker om dig men det är inte så man gör.

som på beställning.

Jag har enmannaparty här i mitt rum, det är fantastiskt roligt. Jag kan dansa precis så fult som jag känner för, och sjunga med. Pop på högsta volym som jag tror retar gallfeber på min väna mor, underbart. Jag ska precis göra en partylista i iTunes, eller det var min plan iaf. 

Idag var roligt, har fortfarande glitter i håret och jag har spelat Guitar Hero (som jag var superduktig på, nästan) hemma hos Jessica med en massa människor. Och jag ska väl hem till Julia i morgon och lära mig livsviktiga saker som vad knäck är, trevligt. 
Och inget speciellt har hänt, förutom att jag har haft en ganska dålig vecka men det är inte så intressant.

Dock har jag funderat väldigt mycket på vad jag ska göra med mitt hår och jag tror faktiskt att jag gillar det bruna, en stund till.

Det var allt viktigt jag hade att säga dvs. inget har hänt. pusshej <3

Bella and Jacob... and Edward.

- Ja, men du fattar?
- Ja, jag är väldigt fattig.
- Höhöhöh.
- Nej, jag är inte fattig, jag är ung.
Pratar med Eve i telefon, det är roligt, väldigt roligt. Och det var väldigt länge sen jag pratade med min favorit Eve.
Vi har roligt åt mycket, faktiskt. Är otroligt filosofiska och så, smarthet på hög nivå faktiskt. Vi borde ses bara vi, lite Bella & Jacob only <3 utan Edward (Ida du får inte tro att det är du, kom på att det lät väldigt utpekande).
- Du strålar.
- Nej, jag är liggande.

Jag saknar min Eve <3


jag blir ögon på din rygg.

Kent snurrar om och om igen. Demoversionen av Din Skugga är fantastisk, älskar den. Jag blir din skugga, jag blir den du aldrig ser. Då kan man ju inte låta bli att tänka på Jäddas, längtar otroligt efter nästa kapitel. Det känns inte som att jag har följt den i flera år, men det har jag ju eftersom jag läste den redan på hog. Snart ska vi iväg på glögg hos grannarna. Kommer äta för mycket, men men. Gott är det ju.
Idag ska jag läsa Tales of Beedle the Bard som jag har igen, fundera på julklappar och födelsedagspresenter. Det är alltid lika svårt ><
Ska dra nu, puss <3

jag hatar att vara passiv.

Funderade länge på det här med varför det är så svårt att somna och att vakna, en av livets stora frågor? På väg till bussen såg jag en bekant sf-bokhandeln påse dock tom. Sen träffade jag Rasmus, det var ju trevligt :D Men dagens bästa måste väl ha varit att jag hittade hem till Julia helt själv. Med mitt lokalsinne. Vi pratade med överkåta fulingar från snyggast.se, otroligt underhållande måste jag medge. Vi åt kladdkaka och drack pepsi också. Jag börjar med "Ät inte!" imorgon istället. Fint koncept jag har utarbetat själv, dock verkar bara jag vara pepp på det. Julia är iaf helt underbar, bäst i klassen (hahahahaha, humor) 
OCH JAG HAR HITTAT BOKEN NU! Den låg i en buske i Vega, såg den när jag skulle gå från bussen. Rev mig supermycket när jag kravlade in, men jag har den nu igen <3
Är superpepp på att fota, men jag hittar inte kameran och kan inte väcka mamma och fråga. Negativt.
Kul dag. Är Hungrig. God Natt <3

Såg ni i Nyhetsmorgon för några dagar sen om killen som blivit framröstat som Lucia men inte fick vara det för att "skolan förväntar sig ett traditionellt luciatåg"? Rektorn sa också "vi kanske kan tänka oss en förändring om alla årskurser får tycka till", allt det här efter att den framröstade manliga lucian frågat elevrådet om det var okej  att han ställde och de högre årskurserna på skolan röstat fram honom (dvs. flest röster) så de verkar ju inte vara helt negativa till en manlig lucia om han vann? Jag fick inte ett positivt intryck av den rektorn.

puss :D <3

en gnistrande personlighet?

Ja, min blogg är ful. Nej, jag orkar inte fixa.
Idag gjorde vi slut. Jag och Erik. Eller jag gjorde slut. Det var bäst så tror jag. Nu känner jag mig hemskt. Men det är bättre än att jag väntat för det hade blivit så här ändå. Det tror jag faktiskt. Jag vet inte vad jag ska skriva mer.

RSS 2.0