Seven Potters - The Remus Lupins.


filmfestival & james

Idag, denna underbara dag fick jag äntligen se James. Eller det var Martina i orange skjorta, James. Vackert. Faktiskt helt underbart. Skrattade som en galning. Finns på nätet också om jag inte minns fel. Dawn - en Twilight parodi watch it here! Hur den är där vet inte jag, men prova iaf :D
Filmen visades på
bambambaaaaaaaaaaaaaaa
Kulturamas filmfestival!
Det är en liten paus, just precis nu. Men om en halvtimme drar prisutdelingen igång, dock finns det inget pris för bästa biroll, illa. Martina borde vunnit.
Men toodiloo, nu ska vi gå. pusshej<3

[infoga; tänkvärd rubrik]

idag har jag inte gjort någonting alls. mer finns faktiskt inte att säga. 
have a nice night!
senaste episoden av AudioFiction väntar på mig! (A little more time, Chapter 15, by Pallas)<3

Svensson...

En otroligt dammig dag under sängen. Mina dammråttor har svansar. Uschuschusch. Lyssnar på Eddie Izzard, charmig man :P Har inte gjort så mycket idag, lyssnat på random episodes of AudioFiction, SnapeCast and Smart Mouths. Och varför jag en plötsligt, mitt i meningen, skrev på engleska har jag inget bra svar på :)
Jag undrar när Adam faktiskt ska svara och kanske be om ursäkt för att inte har hört av sig? Aja, skitsamma.
Julia imorgon? :D<3 
Och lite blondinbellacopy (helt tillägnat hennes största fan, Jennifer)
plus The Curse of the Lemon Drops by sitopanaki :)<3
minus Mina föräldrar hade ett väldigt äckligt samtal om stolpiller för barn, när vi åt middag. :(

Trööööött!

NU HAR JAG LÄMNAT IN FEMINISTUPPGIFTEN! Och den suger. ig. Bajs.
Jag är så trött att jag kommer somna sittandes. måstemåstemåstemåste sova nunununu!
Har varit hemma hela dagen, sovit och pluggat och läst Harry, A history. Har 20 sidor kvar!!:(<3 

F!?

Försöker skriva en ideanalys över  Ett förslag ur Under det rosa täcket av Nina Björk. Går ju fantastiskt bra. För att någon (PUUUUUCK!) sa att det inte var värt att kolla min blogg eftersom jag aldrig uppdaterar. HA PÅ DIG! 
Idag har jag sovit sen jag kom hem (12.02) till middagen (18.45), och ändå mår jag apa. Frossa, illamående och huvudvärk'(ch<3). MÅSTE BLI KLAR, NUUUU! I will skriva mera, när mitt huvud faktiskt har exploderat :)

A new day.

Ny design. Ny Unna?
Jag ska börja uppdatera nu. :)

Idag såg jag en snyggsnyggsnygg kille vid Gullmarsplan, jag har aldrig i mitt liv haft ögonkontakt med en snyggare kille. Döden var nära, det kan jag lova.
Och inatt har jag sovit 2 1/2 timme, skrev klart en massa på svenskan. Och jag vet ju att ni vill ha ett smakprov :P (jag har inget mer att skriva, vill sova!)

"Tomma blickar, förinställd mekanism forslar massan framåt. Hindrar åsikter såväl som vägskäl och förändring. Precis lika deprimerande tomt som staden i lugnet efter stormen.
Radio i bakgrunden av en eftermiddag på caféets uteservering. Abrupt avbruten av nederbörd. Chockerande, piskande regn ackompanjerat av illasinnad vind, vars främsta vilja är att slita sönder allt som gör staden härlig.
I ett stillsamt strilande, precis som en glömd vattenkran, rann det ner för husväggen. Färgade den gula fasaden smutsgul. Tvingade fram stadens mest dystra sida. Det glada humöret som bortblåst, av lite smutsig gulmålad betong." 

RSS 2.0