Fiiah, min älskare och svärfar och andra fina relationer.

Vaknade 1 1/2 timme innan jag och min syster skulle åka till farsta. Laaaaaagom stressigt ja. Sen träffade jag Fia med två i och h på tunnelbanan. Vi gick, gick och gick. Käkade glass och pratade om kunskap, om Henke och en massa andra saker. Sen sprang vi in i en Julia, eller sprang in. Julia kom springanes mot oss skulle man kunna säga. Rakade benen imorse och hade värsta såret på hälen, fick plåster av Julias mamma som ramlade av direkt :( 
Fia och jag begav oss mot h&m för att leta efter solglasögon. Det fick mindre bra, jag har konstig huvudform. :(:( Inga solglasögon till mig idag :/


atomklyvning.

Jag och Puck strålar. Radioaktiv strålning, för vi kan klyva oss. Atomklyvning.
 Sen tänkte jag skriva om min dag, men det kändes inte så värdefullt. Ni var ju inte med så det spelar ingen roll :D

tack så hemskt mycket.

Precis som jävla vanligt?
Jag trodde verkligen att saker hade ändrats nu, att det gått framåt utvecklats. Inte att det stod och stampade i samma spår.
Inte att samma svek skulle komma åter igen. Precis som det brukar. Trodde att det var dags att sluta oroa sig.
Vem har felfelfelfelfel? 
Varför ändrar sig vissa saker aldrigaldrigaldrig, aldrig?
Besviken, arg, utlämnad, bortglömd, ledsen, förbisedd, helt jävla förkrossad.

webbrowser & halsfluss

Min blogg är gjord i och för safari. idag vill inte safari vara med och leka så jag tänkte "aha, firefox", i firefox funkar inte riktigt min blogg. I safari är headern och bakgrunden i samma färg, det gäller inte riktigt för firefox och hur det ser ut i IE vill jag inte ens tänka på.
Just nu är jag uppe i mer än 5 minuter för typ 5 gången sen i jag kom hem i fredags.
Halsfluss.
De som har haft det förstår. Jag skulle kunna lägga mig ner nu och dö. Det gör så hemskt ont. Bajsbajsbajsont. Så får man uttrycka sig i situationer som denna, faktiskt.
Idag har jag: gått upp, hämtat en kanna vatten, lagt mig i soffan, tittat på film, hämtat mera vatten, tittat på en till film, mera vatten och ännu en film och nu sitter jag här.

new moon trailer!

WATCH IT!

RSS 2.0